søndag, april 20, 2008

(En løøøøvely helg)

Tenk at helga allerede er over, synes ikke det er så mange minuttene siden den begynte. Og det til tross for at jeg hadde langhelg denne helga. Det var så mye småtteri som måtte fikses på fredag (pass, legge opp dekk, kiro, massasje osv) at jeg likegodt tok avspassering. Etter at klokka ringte på fredag har det stort sett gått i et, det var jo treff og kurs i Jungelen må skjønne, Primakurs med Ania - det var skikkelig DIGG!!! Når det gjelder lørdagen har Xstine allerede skrevet veldig bra om det, og jeg har egentlig ikke noe særlig å tilføye annet enn at jeg fikk tilbringe lørdagen sammen med 2 av de aller kuleste scrapperne i Norge (Mari, hadde du ikke stukket til Praha...). Bilder fra denne fantastiske helga kommer i en senere post, etter at noen av de har fått seg en tur 
innom PhotoShop, men må jo vise fram litt av det jeg har laget i helga. På treffet på lørdag fant jeg 
ut at jeg skulle lage noen herrekort med noen av de nyyyyydelige arkene jeg fikk i RAK fra Ania. Eller herrekort, det er vel heller mannfolkkort det ble, døm selv ;)









torsdag, april 17, 2008

(Invitation)

Det er ikke alltid man trenger å gjøre invitasjoner og takkekort og slikt så veldig komplisert. Her er en type invitasjoner som jeg har laget for tantebarnet mitt, Ninas, konfirmasjon. Her er det brukt kraftkartong, maskert med Heidi Swapp sommerfuglmasker, sprayet med hjemmelaget Glimmer Mist (vann + distress ink refill + PearlEx), skåret ut noen sommerfugler i Graphic 45 papir og stifta de til kortet. Til slutt stempla jeg Invitasjon med grønn distress ink.

You don't always have to make a fancy invitation, sometimes something as simple as this can be just as efficient :)

Posted by Picasa

søndag, april 13, 2008

(Updated, finally)

I've recently been a baaaad blogger and not updated. It's not that I haven't scrapped, because I have, I've just been lazy showing it of. Lets just hope that I'll do better now.

The first LO here is one where I've tried to copy Xstines style (she's got such cool LOs), not really sure I've managed to channel her. BTW, Thanks Hanna for the monkey button.

The second LO is with some nice stash I got in a Bad Girls kit. One of my alltime favourite books is "Le petit prince" by Antoine de Sainte-ÉxuperyThen there's one with some old pictures from the seventies - my uncle and aunt visiting :)

The last one is of my niece having the opportunity (and permission) to eat cake straight from the cake-plate.

Thanks for looking :)

Posted by Picasa