søndag, mars 21, 2010

Kort fra scrappetreff




For et par uker siden var jeg på scrappetreff i Scrappejungelen og da fikk jeg lagd noen kort, var i kortmodus og ikke i LOmodus. Denne gangen var det papirene som inspirerte kortene, det er relativt nye papirer fra Maya Design og de er så vårlige og skjønne at jeg bare måtte bruke de sånn. Og siden papirene er så nydelige i seg selv er det liksom litt overkill hvis man pynter for mye, synes jeg. Her har jeg brukt blomster og blingswirler fra Prima, stempler fra Tim Holtz og stempelglede. Punchene som er brukt er "selvsagt" fra Martha Stewart.


Posted by Picasa

lørdag, mars 13, 2010

Oppdatering 2

Da var det på tide med oppdatering nr. 2 fra februars scrappestafett. Denne gangen viser jeg visst de siste 8 LOene. Men det betyr ikke at det blir lenge til neste oppdatering, for det er mer å vise fram, just you wait and see...

Denne er en litt personlig LO som skulle ha tittel der ordet START var med, her er det egentlig ikke bildene som er så veldig viktige, men heller teksten som dreier seg om prosessen jeg er inne i nå (livsstilsendring og vektreduksjon) og min måte å belønne meg selv på.

Her er starten på LOen fargen blå, inspirert av et maleri med myyyyye blått i seg.

Og så var det en LO med firkanter... det burde det være nok av her.

Digger dette bildet av meg på gyngehesten med "Rogerhuo" på ;)


Her skulle fargen grønn brukes, og menere jeg at jeg har gjort *fnis*. Modellen på bildet er nevøen min som tydeligvis fant seg en ny "venn" i Karibien.


Oppgaven som skulle løses her var å bli inspirert av et bilde med mandariner, min inspirasjon var ikke bare fargene som ble brukt, men også temaet for selve LOen. Da jeg studerte var nemlig mandariner/klementiner, te og pepperkaker dietten jeg levde på når jeg pugga til juleeksamene (ikke bare selvsagt, bare hoveddelen).

Knapper skulle visst brukes her... og da passer det jo fint å påstå at jeg var søt som en knapp på denne tida ;)

Og til slutt en LO med et bilde som var tatt utendørs, og så mye snø pleier det ikke å være innomhus...

Takk for titten, jeg blir kjempeglad for alle kommentarer :D

onsdag, mars 10, 2010

(Endelig oppdatering)

Da var det på tide med en oppdatering igjen, trur eg (ser du Tove, jeg kan oppdatere når jeg bare vil). I februar var jeg med på scrappestafetten inne på Scrapping, og tror dere ikke laget mitt vant??? der er jo hur coolt som hälst! I løpet av stafetten fikk jeg scrappet hele 12 LOer og her er de 4 første. Ble egentlig ganske fornøyd med, selv om den grå var en scraplift og den øverste var fra en skisse lagd av HegeAL






Takk for titten :D