søndag, januar 02, 2011

One little word - 2011

Godt nytt år folkens! Nå er det endelig tid for å bruke denne hilsningen igjen.

Den godeste Ali Edwards har i år som i fjor og årene før oppfordret alle til å velge seg et ord som definerer året som kommer. De foregående årene har jeg fulgt oppfordringen og derfor kan jo ikke 2011 være noe dårligere. Så etter en del tankevirksomhet har jeg landet på et begrep "let go" eller "slipp kontrollen" (på norsk). De som kjenner meg godt vet at jeg er "litt" kontrollfreak, så det er nok rett og slett bra for meg å slippe kontrollen.

Vurderte i tillegg ordet "Wanderlust" siden jeg allerede har planlagt ganske mange reiser i år. Skal jo både hit og dit og foreløpig er det planlagt minst en tur i måneden fram til juli. Kan jo bruke det som et back-up/moroord. Eventuelt "Wonderlust".

Har planlagt et lite prosjekt for bloggen for 2011, det starter nok ordentlig i morgen... Må ha tilgang til min egen datamaskin... Men som sagt, kommer tilbake i morgen

1 kommentar:

mo9ca sa...

Så spennende, og litt skremmende - Let Go blir helt sikkert både berikende og befriende - og ganske sikkert litt skummelt. Det betyr at en lar seg flyte MED litt - kanskje vinden sender oss i en spennende retning. Spennende å drive i medvind og se hvor det fører.
Gleder meg til å se hvor reisen din tar deg!

*klem*