søndag, mai 27, 2007

(På tide med en oppdatering)

Det er kanskje på tide med en lite oppdatering, jeg har jo ikke akkurat vært flink blogger i det siste. Men har i stedet vært flittig kortmaker og boksdekorerer. Jeg har dekorert 2 bokser (Tilda sewingbox fra Panduro) og fyllt de med kort (inspirert av Mari og Stempelgal). Den en boksen skal jeg ha selv og den andre skal min kjære mamma få (den er stappfull med 60 forskjellige kort - da skulle det holde ei lita stund). Her er bildet av min boks:


Lørdag 12. mai var jeg på kurs hos Scrappejungelen - det var Stempelgal som holdt det og på kortkurset lagde vi disse to kortene:

Man kan trygt si at jeg ble inspirert av disse kortene, resultatet var visst en stor bunke kort (mon tro når jeg blir "kvitt" de?)
Denne LOen laget jeg på scrappekurset med Stempelgal. Temaet for kurset var stempling på LOer og her har jeg da brukt noen av de flotte Swirlene fra Autumn Leaves (jeg digger de).


Til slutt, her er noen av kortene jeg har laget i det siste - sterkt inspirert av Stempelgal
(må kanskje legge ut noen litt større bilder senere).

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anne sa...

Så masse flotte kort du har laget. Og en boksen var jo nydelig. Får prøve meg på en slik pyntet boks jeg også når jeg en gang får tid og lyst :-)
Jeg treger som en hund på at jeg ikke meldte meg på det kurset på scrappejungelen for de er jo så flotte de kortene. Du får ta ett og ett bilde av de andre kortene og som du har laget for det er så vanskelig og se på det bilder der du har lagt ut alle kortene.

Ønsker deg en videre fin pinsehelg.

mari sa...

du er en ræææææser!!kjempeflotte kort,du har en del nå ja:)

bare kjekt å faktisk kunne inspirere!Vet jeg hadde blitt kjempeglad selv for en slik boks!Og med 60(!!) stykker, da har mamman din ei stund ja:)