tirsdag, januar 27, 2009

Oppdatering 3 fra USA

Da var det tid for tredje reisebrev fra USA (har ikke sett snurten av onkel reisende Mac).
Søndagen var dagen da vi endelig fikk komme inn på messeområdet og se alle de kule, nye tingene som lanseres. For å si det slik: Sneak peakene løy ikke det minste, det er så mye nytt kult her, bl.a. American Crafts har kommet med kule ting. Vi starta i den ene enden klokka 9 om morgenen, og da klokka nærmet seg 15 og Mari&moi skulle på Primakurs (dødsbra!) hadde vi bare kommet igjennom halve messe området! Som sagt er det så mye nytt og kult at man blir helt overveldet og klarer ikke helt sortere ut hva som er det aller kuleste.

Kvelden ble tilbragt i Disneyland sammen med Kerry Lynn, Debby Schue, Michelle, Heather, Amy og noen til - digger den parken villt, den er bare sååååå nydelig og er akkurat passe stor + har diverse kule rides. Vi hadde det iallefall kjempegøy hele gjengen.

I dag har vi tatt for oss resten av messa og har fått bl.a. sett det nye som Tattered Angels kommer med (smelt, jeg tror jeg dør så mye kult!), vært på Make&Take med Theresa Collins (coolt), sikla på de nye papirene til Sassafrass Lass, Graphic 45 og Websters Pages + oppdaget flere nye produsenter som bare har de kuuuuleste produktene.

Bilder kommer i neste bloggoppdatering :D

1 kommentar:

Evy-Kristin sa...

Åh - høres ut som en litt surealistisk opplevelse!! Spennende å lese om hva dere opplever - og takk for flotte bilder *sukk i hjertet*

Kos dere videre!

...og hils onkel reisende Mac om du se ham ;o)