tirsdag, oktober 05, 2010

Papirfest 2010 - en liten oppsummering

Det sies at man skal holde det man lover, og det er jo en god ting (særlig hvis man ønsker å være til å stole på), og siden jeg lovte fine Kine å skrive om papirfesten og legge ut bilder, blir jeg vel nødt til det, da... ;)
Årets Papirfest gikk av stabelene sist helg, dvs. 1. til 3. oktober, skjønt, for meg starta den allerede på torsdag da jeg hadde privilegiet av å guide Carolyn Peeler litt rundt i fine byen + fikk Liz Hicks, Carolyn Peeler, May Lis, Grethe og Mari (som gikk glipp av selve evenementet pga et bryllup (hvem dropper vel Papirfest for et skarve bryllup???)) på middag torsdag kveld. For de som er interessert var det norske kjøttkaker i brun saus som stod på menyen m/kålstuing og så sjokoladekake (courtesy of May Lis' mor) til dessert.Hva annet som skjedde den kvelden utenom spising og litt latter skal forbli en hemmelighet, selv om det kanskje kan nevnes noe om Ante og joik (eller nei...).
Fredag starta ganske rolig siden det måtte pakkes scrappesaker til selve treffet før nesa på bilen ble vendt sørover til Forus og henta Lisbeth på jobb klokka 2, vi måtte jo være klare til å bære bord og stoler og slikt klokka 3 (for å skryte litt: ParentesFantomet var faktisk dugnadssjef i år).
Det første kurset var med Liz Hicks og hun lærte oss å bruke lim litt mer kreativt enn bare å lime bilder med, lærte masse det.

Her er et bilde av en av blomstene vi lagde:
Jeg var så heldig å sitte rett overfor Natasha, ei av de superkoselige jentene som jobber i Scrappejungelen (på søndag hadde hun med seg verdens beste ostekake som mannen hadde bakt...).
Fine Natasha:
Inger-Lise var også med i dugnadsgjengen, som virkelig var en gjeng med duganes kvinnfolk. Det var en fryd å jobbe sammen med de.
Her er Eva, virvelvinden i dugnadsgjengen:
Og Lisbeth som alltid er så blid:
Linda (Mumi) som jobber i Jungelen:
Og solstrålen Linda:
Her er Liz og jeg på søndag, vi fikk så god kontakt, håper det ikke er lenge til neste gang jeg treffer henne:
Så var det hva jeg faktisk fikk gjort i løpet av helga, egentlig ikke så mye, det ble mye skravling, en del jobbing, organisering og hjelping og egentlig litt for lite av alt. Skulle snakket med så mange flere, gjort enda mer, og ikke dratt på så mange scrappesaker... Men her er i det minste prosjektet jeg lagde, nemlig ei bursdagsbok som skal ligge i Scrappejungelen.

Det ble som sagt en del skravling, både med andre scrappere men ikke minst de supre kursholderne, Liz Hicks, Carolyn Peeler og Connie Bæver. Av kurs ble det til at jeg gikk på 2 selv og var hjelper på ett, nemlig Liz' blekk kurs hvor vi fikk leke med Smooch og Spritz og akrylmaling og masse annet. De to kursene jeg var deltager på var om kreativ bruk av lim + collage (det var Carolyns), lærte mye, fikk masse inspirasjon og hadde det veldig gøy. Så nå er det bare å glede seg til 1. til 3. april når det er Papirfest igjen, kanskje jeg ser deg der?
"Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur" eh...

12 kommentarer:

Kristin sa...

Høres ut som om du har hatt en fantastisk helg :) *helgen i April er notert....*

Takk for at du deler bilder og opplevelse.

Catrine sa...

Så koselig å lese om papirfesten!
Jeg tenkte på "dere" mange ganger i løpet av helga, og angret litt på at det ikke ble Stavangertur... Men helga i april er notert, så jeg håper vi ses da! :)

Ann-Katrin sa...

Takk for morsomt referat. Der skulle jeg ha'vært. Kanskje i april. Høres ut som dere hadde et flott treff med mange herlige mennesker. Du ser så godt ut Trude!

Eva R. sa...

Kjempeflott oppsummering av en kjempekjekk helg!!!

Men du; virvelvind??? Hehe!

Klem herfra!

_Kine sa...

Så kult å lese oppsummeringen av Papirfest, Trude! Jeg var der in spirit ;) Håper jeg får karet meg til Stavanger ved neste anledning.
Klem!

Ania sa...

Dugnadssjef, ikke dårlig! :D Artig å lese andres opplevelser fra PF, skal prøve hardt å få til april!!

ParentesFantomet sa...

Kristin: Jeg hadde ei helt fantastisk helg, så kom GJERNE i april...

Cathrine: "We aim to please" Håper jeg ser deg i april.

Ann-Katrin: Tusen takk for koselig hilsen og kompliment. Krysser fingrene for at vi treffes i april.

Eva: Virvelvind var ment i aller beste mening, mente du er en energibunt og supereffektiv! Klem og takk for ei fantabulous helg.

Kine: Neste gang er du med, ikke sant. Du vet det er reservert seng til deg på Frøken Bergs Pensjonat... så jeg håper og tro på at vi sees i april.

Ania: Det var så koselig å prate med deg på Papirfesten, angrer litt på at det ikke ble mer skravling.
Og jo, var dugnadssjef, men forhåpentligvis syntes ikke de andre at jeg var for sjefete...

Grethes Kreative Hjørne sa...

Så kjekt å lese referat.

Tusen takk for en fantastisk middag med masse godt i tillegg.
Å, herlighet. Ante og all joiken hadde jeg glemt. Carolyn og jeg snakket i bilen hjem om at det var lenge siden vi hadde ledd så mye i løpet av en kveld.

Dugnadsgjengen fortjener ros hver og en av dere!!! Tusen takk for all hjelp. Vi hadde aldri klart oss uten dere!!!

Stor klem fra Grethe.

Anonym sa...

Så der er du ja, bra det var et bilde av deg nedi innlegget her, for nickbildet ditt hadde jeg ikke kjent deg igjen på....☺

Takk for sist ja, det var en skikkelig flott tur vi hadde, og dere hadde jammen stått på for at det skulle bli en hyggelig Papirfest for alle! Så takk for det alle sammen!

Monica sa...

For en helg! Høres ihvertfall sånn ut, og jeg tviler ikke et sekund. Helgen i april er notert i min kalender også, håper jeg får det til.
Men vi ses i november sant??
Klem

Anne Kristine sa...

Ser ut som dere hadde en flott papirfest!
Takk for hyggelig kommentar i bloggen min og det stemmer at rammen også er fra MaltzingMousell...legger ved linker her.
Rammen
http://www.waltzingmousestamps.com/products/holiday-labels-no-14
Tekst
http://www.waltzingmousestamps.com/products/compliments-of-the-season
Spellbinders
http://www.waltzingmousestamps.com/products/spellbinders-labels-14-die-templates
Elsker de stemplene, så kjekt at de passer til spellbinders formene.
Ha en flott søndag.
klem Anne

Maya sa...

Høres ut som ei fantastisk helg!!
Så koselig med treff, og det å sitte sammen med andre med samme interesse!
Og hva gjør det vel, om man ikke er så effektiv?!
Man er jo proppfull av inspirasjon når man har kommet hjem :)
Klem fra Maya