søndag, oktober 22, 2006

(Scrappetreff og julegaver)


Noe som hører med til hobbyen scrapping er scrappetreff (for de uopplyste: en gjeng gale scrappedamer samles en kveld og scrapper i kor). På fredag deltok jeg på et særdeles trivelig treff til inntekt for Tv-aksjonen arrangert av Jojo med 6 trivelige damer som fikk scrappa, skravla og henta mye inspirasjon hos hverandre. De fleste var veldig effektive og fikk unna et par tre LOer, og undertegnede ble sånn ca. ferdig med en bursdagsbok/minialbum. I år blir det nemlig ganske mange på lista mi som blir mottagere av en sånn evighetskalender - de er utrolig gøye å lage, og de som så langt har fått av meg har vært veldig fornøyd. For de som måtte lure på hvordan slike bøker ser ut, her er et bilde:

Når jeg har blitt ferdig med alle de planlagt bøkene skal jeg legge ut et nytt bilde av de alle sammen... så den som venter får se.

Julegaver ja, nå pleier ParentesFantomer å begynne planlegging av julegave innkjøp i midten av oktober, men i år kom starten litt tidlig - det kan definitivt ha noe med Fantomreiser å gjøre: Når man reiser til Italia og Estland i september starter man selvsagt julegaveshoppinga der, man finner jo så mye fint på sånne steder. Nesten halvparten av gavene ble kjøpt inn på reise, og når de aller fleste gjenstående på lista skal få bursdagsbok er det greiest å starte tidlig så man er sikker på at man blir ferdig med alle til jul (hvilket ikke skulle være vanskelig i år, så lang ligger skjema an til ferdigstillelse innen november får på seg sokker og sko).
Egentlig er det fryktelig greit å ha julegaver å pusle med, så blir jeg ikke ferdig med julekortene for tidlig. Vil nemlig ikke gjøre samme feil som i fjor: Lage de ferdig i oktober... da blir det ikke mye julestemning å skape i november.

Ingen kommentarer: