onsdag, mars 16, 2011

Brev 3 fra onkel reisende Mac i det store eplet

Dag tre i det store eplet og vi er enda ikke mett på opplevelser og shopping. Dagen starta med en tur innom TKTS-boden hvor vi fant ut at de ikke åpna før klima to, videre på en bomtur til NBCs billettkontor, vi tenkte nemlig å hente billettene til Jimmy Fallon showet i dag, selv om vi ikke skal før i morgen. Der fikk vi klar beskjed om at billettene bare kan hentes samme dag... Vel da vet vi det til i morgen. Vi fant ut vi ville prøve å få billetter til "How to succeed in business without really trying" musikalen med Daniel Radcliffe (dån), rett fra teateret. Det ble ikke bomtur, vi fikk flotte billetter på første rad :)
Etter billettjakten vendte vi besa mot Chelsea for å finne Clays for mulige massasjer, bomtur, men vi fant en salong rett borti gata som var åpen og hadde tid, så Ninasnuppa og jeg ble knæs godt og fikk løst opp noen muskelknuter. Så var det endelig tid for Dave's og et av mine mål for turen: kjøpe Canada Goose jakke. Og hildrande du, parkas fant jeg og billig var den og i forhold til hjemme. Så var det tid for å prøve å finne noe til Nina, men i dag var vi ikke heldige når det gjalt Ninashopping, hun fant ingenting og det var jo dumt.
På vei hjem til hotellet tok vi turen via Curryhill og en indisk restaurant, skikkelig god mat der altså. Tror veggen nesten ønsket seg litt større magesekker, for indisk er digg gitt.
Vel hjemme på hotellet skulle vi slappe lit av før det var tid for Daniel (ah). Det holdt på å sette inn panikk da vi ikke fant billettene, heldigvis hadde vi tatt vare på kvitteringen og dro tidlig til teateret. Der var de behjelpelige med å skrive ut nye billetter til oss (for evig og alltid kommer jeg til å betale for teaterbilletter med kort... ). Forestillingen kan bare oppsummeres med et ord: superfantastisk. Det var skikkelig digg å kunne sitte så nærme at vi nesten kunne ta på skuespillerne. Nå er vi jammen glade for at vi har billetter til Løvenes Konge på torsdag, mulig det blir en ny musikal på fredag, me får sjå.

3 kommentarer:

Janne sa...

Det passa fint å lese dine reisebrev nå for jeg planleger tur dit i løpet av et par uker ☺ Skalfølge med hver dag for gode tips ☺

Janne sa...

Sorry for skrivefeilene *rødme*

Tigger sa...

Jeg å vil bli med på musikal, slev om jeg egentlig ikke er så glad i musikaler, så vil jeg bli med på Løvenes Konge :)

Kos dere masse videre :)