fredag, mars 18, 2011

Brev 5 fra onkel reisende Mac i NYC

Jaja mensan, plutselig var det torsdag gitt, og uka i New York går dessverre mot slutten. Top of the mornin' to ye! Siden det var st. Patricksday hadde vi tenkt å se på paraden, meeeen når man leser at de forventer to millioner tilskuere finner man heller andre ting å gjøre på. Så vi dro heller til American Natural History Museum og så på dinosaurer, for det stod betraktelig høyere oppe på ønskelista. Begge syntes det var fasinerende å se på fossilene avt skrekkøglene, så da var det ikke noe vanskelig valg. Det var forøvrig ikke vanskeligåfå med seg st. Paddys day, det krydde av grønnkledde halvgalninger rundt omkring. Etter litt kunnskap og kultur var det på tide med bittelitt mer shopping på Sephora, Topshop, Ricky's og Bare Escentuals.for en gangsskyld var det ikke jeg som shoppa mest... Middagen ble inntatt på the Olive Garden, forsåvidt god mat, men prisen var vel høy i forhold til smaken.
Vi fikk tid til en liten power-down før vi for ut dørene igjen på vei til Løvenes Konge, som var en fantastisk forestilling. Den kan, i likhet med "how to succeed in business without really trying" anbefales på det sterkeste.
I morgen er det litt sightseeing om muligens en anelse shopping som står på programmet.

1 kommentar:

Tigger sa...

Dinosaurer er virkelig fasinerende. Og jeg har alltid hatt lyst å gå på en SKIKKELIG dinosaur utstilling, for det høres virkelig spennende ut :)

Men det høres litt morsomt u t å se alle de halvgale grønnkledde skapningene også da :) For dette er jo noe vi ikke feirer :D