torsdag, mars 17, 2011

Dag 4 -brev fra onkel reisende Mac

Nytt brev fra onkel reisende Mac. Onsdag var den store NBC-dagen, og vi følte liksom vi ikke gjorde noe særlig, selv om skrittelleren til slutt viste over 15000 skritt tilbakelagt. Vi gikk først til teateret rett over veien for å høre om de hadde ledige billetter til Wicket, bomtur, så til Rockefeller Center og NBC-studios for å hente billettene våre, nok en bomtur, vi måtte komme tilbake klokka tre i stedet, så videre innom H&M for å finne jakke til Ninafrøkna (endelig fant vi en som var bra), på vei til MoMA for å se litt kunst. (Takk Mari for billettene, det starte oss masse tid). Så var det på tide å se om vi fant noe fint på Abercrombie&Fitch, men der var det så fullt av folk at vi raskt snudde igjen (skjønt modellen til den nyeste kampanjen deres stod ved inngangen, vel det var ikke nok til å holde på oss). En kjapp og effektiv tur innom the Gap fikk vi med oss før vi stakk innom Tiffany's, der så jeg ikke en eneste ring som det stod pris på, og siden Tiffany's er en slik butikk "må du spørre om prisen, har du ikke råd" ble det ikke noen handling der heller.
Så var det tid for en liten tur på 34th Street for å se hvilke hemmeligheter Victoria har, det fant selvsagt ut av og fikk shoppe litt igjen (denne gang mest til snuppa). En liten pitstop for en matbit og så dro vi innom hotellet og la fra oss det meste (det er jo ikke lov å ta med seg store vesker og sekker inn på showet). Vi fikk henta billettene og så måtte vi dille litt rundt før klokka endelig ble halv fem og vi kunne stille oss i kø for å komme opp til studioet. Oppvarmeren var utrolig morsom og fikk god gang på publikum, Jimmy Fallon var enda bedre og gjestene hans var fornøyelige (Amy Polther og Tiger Woods). Det kan absolutt anbefales å ta en tur på Lare Night with Jimmy Fallon, har dere mulighet, gjør det.
På vei tilbake til hotellet stakk vi innom en Kina/thairestaurant for litt stekt ris og en drink (for meg), veldig god mat altså. Tilbake på hotellet var planen egentlig å bare slappe av litt førjeg gikk en liten tur ut, men øynene ville bare ikke holde seg våkne, så det endte med at Nina måtte underholde seg selv med Angry Birds, mens jeg sov.

1 kommentar:

Tigger sa...

Kjekt å lese om alt dere har gjort. Høres ut som dere har opplevd en hel masse :) Kos dere videre :)

Ps!Gleder meg til å få se bilde av ALT du har kjøpt :)