mandag, desember 13, 2010

{Luke 13}

Jeg ble litt opptatt i går og fikk ikke trukket ut noen vinner før seint på kvelden, men nå er det klart. Ukens vinner er nummer 12, dvs Anne Kristine, send meg adressen din og et lite hint om hva som ville være kult å motta i en RAK.
*Became somewhat busy yesterday and wasn't able to draw a winner until late in the evening, but the winner is here and it's Anne Kristine. Send me your adress and I'll send a RAK your way.

Så over til kalender business. Dagens latin ordtak går som så:

Bene qui latuit, bene vixit - One who lives well, lives unnoticed. (Ovid)
Det sier kanskje seg selv???

Så var det kortet:
Dette er nok det siste posekortet jeg viser fram, det har blitt noen av de, men de er jo så geniale hvis man skal gi bort gavekort eller penger...
her har jeg brukt en kakeserviett som jeg har sprayet med Walnut Ink og rød Glimmer Mist. Klippearkmotiv fra Steffens, roser fra Kort og godt, Bakers Twine fra Flittige hender og blonde fra Scrappejungelen.
I think this is the last lunchbag card I'll show, even though they are brilliand if you are to give a gift card or money to someone. This time I've used a paper cake napkin sprayed with red walnut ink and Glimmermist, a tiny card from Steffens, roses from Kort&Godt, lace from Scrappejungelen and bakers twine from Flittige hender. Thanks for looking 
 

4 kommentarer:

Tigger sa...

Så fin :)
Det blir mange glade sjeler denne julen, med alle disse fine kortene du har laget;)

Jeg begynte på mine kort i går, har nå fått skjært til å brettet alle. Å så tok vi julebilde :) Så nå er det bare å trykke ut en eller annen form (sikkert en sirkel el) som vi kan skrive på, lime den på plass, å lime på bilde, å knytte på en liten snor, så er de ferdige. Kanskje jeg får gjort det i kveld :) Her er det masse produksjon av den enkle sorten :) Ikke så fine og forseg-gjorte som dine :)
Ha en super mandag vennen :)

{Lynn - that's me!} sa...

Such a beautiful card. Lovely flowers are such a wonderful embellishment for this creative design. Very nice!

Anne Kristine sa...

Nydelig posekort!!
Lekkert hjerte!
SÅ moro å vinne da :o))
Tusen takk.
Klem Anne

Anne Kristine sa...

Hei igjen...Leta rundt i bloggen din men finner ikke mail adressen din.
Klem Anne