mandag, desember 06, 2010

{Luke 6}

Og så var det på'an igjen på ei ny uke. Snakk om at ukene flyr avsted, synes tida flyr avgårde som en virvelvind. (kan det ha noe med aktivitetsnivået å gjøre mon tro?).
Dagens latin er som følger: Eram quod es, eris quod sum - I was what you are, you will be what I am. (grave inscription)

Og dagens kort ble laget i går da jeg heller lagde julekort og så film enn å vaske leiligheten. Det frista så utrolig mye mer enn å svinse rundt med støvfilla.
Denne gangen forsøkte jeg meg på posekort for første gang (det er vel bare 4-5 år siden første gang jeg så de, i dette tempoet lager jeg vel et kaffefilterkort en gang før påsken 2012).
Produkter som er brukt er:
Gråpapirpose, gammel bokside, glatt Bazzill, mønsterpapir fra Papirdesign, snøfnuggpunch fra Martha Stewart (brukt som grønne blader), roser fra Kort&Godt, stempler fra Waltzing Mouse, stempelputer fra Marvy Matchables og Rangers (Archival), filthjerte fra Kid Interiør (kjøpt for et par år siden) og rød/hvit hyssing.

Da er det på tide med en ny runde med premie for kommentarer, du får et lodd pr kommentar du legger igjen på kalenderinnleggene og så trekker jeg en ny vinner på søndag.

5 kommentarer:

Tigger sa...

Det var nok en gang et stilig kort vennen :) Nå som du får prøvd deg på nye ting hele tiden, så kan det jo være det blir et kaffe-filter-kort nå før jul :) eller? Det hadde jo vært litt kult :) Du kan jo ha som mål å prøve deg på "alt det du har hatt lyst til å prøve på" nå før jul :D Jeg er en OPTIMIST, Jeg vet du klarer det :)

Christine sa...

nyyyyyydelig kort trude :D

Julia Aston sa...

Love the WMS label, the torn text and lovely cluster of flower and heart!

Anne Kristine sa...

Wow!! Nydelig kort og så flott med den gamle boksiden!
Klem Anne

ParentesFantomet sa...

Tusen takk for fine tilbakemeldinger :D
Dette kortet er nok mitt favorittkort jeg har laget så langt i år.