onsdag, desember 08, 2010

{Luke 8}

Siden det snødde i Stavanger i går:

Ad astra - To the stars
Snøværet var helt suverent, så nå håper jeg snøen blir liggende ei stund (ja jeg liker snø, og jeg vet at jeg bor på feil plass ;).
Since it snowed in Stavanger yesterday evening... I really liked the weather so i hope it'll stay for a while (and yes, I know i live in the wrong part of the country if you go by how much I like snow...)

Siden disse posekortene ble dekorert både på utsiden og innsiden, var det greit å ta med et ekstra bilde.
Har brukt en brun papirpose og pynta med mønsterpapir fra PapirDesign, stempelet er og derfra. Motivet er fra et klippeark fra Steffens, filthjertet er av ukjent opprinnelse, båndet er fra Kremmerhuset, punchene er selvsagt fra Martha Stewart, knappen fra Jenni Bowlin, tråden er vel fra House Doctor, Stickles fra Ranger og roser fra Kort&Godt.
Am including 2 pictures today since the lunchbag cards were decorated on the inside too.
Inni kortet er det dekorert med ark fra PapirDesign igjen, punch fra Martha, stempler fra Waltzing Mouse, lappene er stanset ut med Spellbinders nestabilities Label 4 dies.
The inside of the card is also decorated, this time with diecuts from Spellbinders dies, stamps from Waltzing Mouse design to coordinate with the Nestabilities dies (they are simply beautiful).

Så til i morgen, ha en riktig så fin dag.
So until tomorrow: Have an absolutely fabulous day!

2 kommentarer:

Tigger sa...

Det var kjempekosli kort i dag Trude, likte det kjempe godt :)

Har gått i ett på jobb i dag, og vi har vært av å på net i hele dag (skit LYSE), så det har vært sinnsykt mye å gjøre. Så derfor har jeg ikke fått kommentert noe før nå :) Men mitt motto er som alltid: Bedre sent enn aldri :)

Å ute nå så snør det STORE (da mener jeg virkelig STORE) snøflak, og jeg kjenner det kribler i hele kroppen :) JA, jeg også ELSKER snø, og vet at jeg bor på feil plass :) Det må være noe i blodet vårt som gjør at vi elsker snø (mamma er jo fra mosjøen, og selv er jeg født og oppvokst i Trondheim).

SNØ = JULESTEMNING :)

Julia Aston sa...

What a fun lunchbag card! Your papers are lovely as well as the images and the WMS stamping inside looks wonderful!