tirsdag, desember 21, 2010

{Luke 21}

Og så var vi nede til 3 dager igjen til jul... utrolig hvor fort tida har flydd gitt.
Latin of the day:

Adversus solem ne loquitor - Don't speak against the sun (don't waste your time arguing the obvious)


Og så over til kortet, denne gangen heeeeelt nylaget. Var nemlig hos Mari i gårkveld og lagde noen kort og sånt (takk for en koselig kveld).

Det ble en melkekartogn igjen, denne gangen i hvitt, med mønsterark fra 3ndy Design. God jul stempelet er fra Kort og godt, blonden er kjøpt på Scrappejungelen og det lilla båndet er fra Søstrene Grene. Så altså, ikke en eneste Martha punch, papirdesign ark eller rose eller glimmer mist i sikte. Hvor skal jeg sette krysset? I taket på badet? (selv om det frister å spraye litt pearl over ;)

1 kommentar:

Tigger sa...

Clean&Simple, å så kosli. Å uten dine nødvendige produkter (glimmer mist, martha stewart, papirdesign...), og det er jo bare helt fantastisk utorlig :) Men se kortet/melkekartongen ble jo bae alldeles nydelig likevel :) You can do it babe :)

3 dager bare? Wow...Dagene bare fyker avsted, og om 1,5 uke skal vi skrive 2011 istedenfor 2010. Det er jo ikke lenge siden vi skrev 2009....Litt skremmende å tenke på hvor fort tiden går. Kan ikke si jeg helt henger på, men jeg gleder meg likevel stort til jul :) GOD JUL :)