tirsdag, desember 07, 2010

{Luke 7}

I dag tar vi nok et filmsitat, tenk hvor kult det hadde vært hvis Clinter'n hadde sagt:

Age. Fac ut gaudeam - Go ahead. Make my day!
Det tror jeg det hadde gjort seg, eller?

I dag ser kortet slik ut:
Da jeg var på scrappetreff i Oslo i november ble jeg så imponert over julekortene som ei lagde (fikk dessverre ikke med meg navnet - hvis noen vet det let me know, for jeg vil gi credit where credit is due) så jeg kjøpte et av henne for å bruke som mal/inspirasjon. Det er det øverste kortet, det er malt med rød, svart og hvit maling med viftepensel. Som dere ser, mitt ble ikke like fint (tror jeg må få noen til å lære meg å male med den teknikken).

Jeg har brukt Claudin Hellmuth Studio maling i svart og rødt (selv om min røde kanskje er litt for mye rosa). Har brukt et stempel fra Inkido og embosset med pulver i fargen "Japanese Laquer".
Blomstene som er brukt er røde roser og bær fra Kort&Godt, hvit Primablomst som er sprayet med rødt blekk (fra Ranger) og Glimmer Mist i fargen Red Velvet. De grønne bladene er egentlig en Martha Stewart snøfnuggpunch, men de funker fint som blader (synes nå jeg).
Mon tro om neste utfordring til meg selv blir å lage et kort uten noen Martha-produkter...

5 kommentarer:

Tigger sa...

God Morgen min venn :) Alltid like spennende og kosli å gå inn på blogen din når jeg kommer på jobb, for å se om det har komt et nytt å spennende julekort og sitat :)Ikke bare jeg som er tidlig ute dørene ser jeg :)
Spennende teknikk du har brukt, nesten så man må kjøpe en vifte-pensel å leke litt sjøl...hehehehe, men etter jul kanskje :)

Tigger sa...

Å du e goe :) Dagens kort henger på veggen min :) Hihihihih......å masse anna kjekt t å leke med :) Nå må jeg bare få sortert det siste av scrappe stæsj, å få laget ferdig alt jeg har planer om (som sikkert ikke blir tid til) få laget før jul. Så etter jul kan jeg sette meg ned å lage noe fint av det jeg har fått :) Tusen masse takk vennen :)

Julia Aston sa...

What an interesting technique on this card - very stunning design!

ullpurka sa...

Disse kortene husker jeg veldig godt fra Grorud-treffet altså, men jeg husker ikke deg.. Tror jeg.. Men jeg hilste på veldig mange der den helgen.

Uansett. Synest ditt kort ble vel så fint som 'orginalen' og det luser juleglede over hele kortet.

Takk for at du deltar i vår lille jule-utfordring hos Papir i Hjertet.

Hjerteklem fra Renate

jannes hobbykrok sa...

Denne teknikken må læres! Note to myself...ser innmari stilig ut!
Takk for inspirasjonen!
Klem,Janne,papir i hjertet