tirsdag, desember 14, 2010

{Luke 14}

Luke 14 og nå er det bare 10 dager igjen til jul.
Litt latin må vi jo ha så her er dagens dose:

A posse ad esse - From possibility to actuality
Synes den er fin ja, og så sann.
Just 10 more days before Christmas, so here's the daily dose of latin and Christmas cards.

Når det gjelder kort så begynner det å tynnes i bunken over kort jeg ikke har vist fram før, kanskje jeg rett og slett må lage noen en kveld?
Da er vi tilbake til de litt funky julekortene med papirer fra Bobunny. Stempelet er fra Nort Star Stamps og er stemplet på glossy kartong. Hjertet er så klippet ut for hånd. Snøfnuggene er selvsagt en Martha punh, blomsten er fra Prima med glitterlim på- Filmstripa er det Tim Holtz som står bak og bølgepappen er kjøpt hos Panduro. 
Takk for at du titter og kommenterer.

When it comes to cards the stack of cards I haven't already shown is rather short, so I just might have to make a few more so I can show them to you. So here's one from the "Bo Bunny stack", papers from Bo Bunny, stamp from North Star Stamps, punch from Martha, of course. Flower from Prima with stickles on. The film strip is a Tim Holtz product and the corrugated cardboard is from Panduro. 
Thank you for looking (and commenting).

1 kommentar:

Tigger sa...

Snøøøøøkrystaller :) Dån :) OK, da er saken avgjort, en sånn snøkrystall-punsh må jeg også ha :) Har et par (5 tror jeg) snøkrystall-puncher fra før, og noen dies :) Men ingen snøkrystaller er jo like, så da må man jo ha flere puncher da :) Er du ikke enig :)

Og det er så kult å se at du lager julekort som er julete (uten å bli for søte, de er rett å slet kuule)og uten de tradisjonelle jule-fargene :)